miercuri, 29 aprilie 2015

Noutăţi Editura Art

 PAUL ARDEN, autorul unor best-seller-uri internaţionale, a fost director de creaţie la Saatchi & Saatchi, devenind o legendă a industriei de publicitate. Campaniile sale se numără printre cele mai mari campanii de advertising din toate timpurile. 
A semnat o rubrică permanentă în The Independent şi a fost proprietarul unei galerii de fotografie. 

"Genial, rău, fermecător, irascibil şi foarte neconvenţional - Paul Arden este un original cu un dinamism şi o energie extraordinară, înzestrat cu un geniu creativ însoţit de un bun-simţ deloc... obişnuit." 
Roger Kennedy, Saatchi & Saatchi

GÂNDEŞTE FIX PE DOS e un atac sub centură asupra modului în care ne privim lumea. În locul sfaturilor obişnuite şi plictisitoare, Paul Arden lansează remarci ascuţite, îndrăzneţe, aforisme şi paradoxuri - toate încercând să contrazică tot ceea ce pare „de bun simţ". Indiferent din ce domeniu veniţi, vă veţi găsi inspiraţia în colecţia lui Arden de idei mici care au dus la mari revoluţii. În acest montagne russe dedicat gândirii împotriva curentului, nu te poţi plictisi: ai anecdote sclipitoare, fotografii memorabile şi citate neconvenţionale.

"Dacă aş fi citit cartea asta în urmă cu zece ani, acum aş fi fost prim-ministru." 
Gordon Brown

                                                 ...

Îl descoperim acum pe Hitler, unul dintre cei mai detestați dictatori din istorie, așa cum nu ni l-am fi imaginat vreodată: în postura de hipster.
Artist ratat, pasionat de origami și mâncare organică, nebun, lamentabil strateg militar ș.a., Hipster Hitler ne oferă ocazia de a râde cu poftă de imaginea caricaturizată a Fuhrerului, cât și de exagerările „culturii hipsterești”.
                                                   ...
Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii este un ghid despre cum să dai tot ce-i mai bun din tine. O "biblie" de buzunar pentru talentaţi şi pentru timizi care îţi spune cum să faci incredibilul credibil şi imposibilul posibil.
Deceniile în care s-a aflat în vârful uneia dintre cele mai competitive industrii l-au învăţat pe Paul Arden o grămadă de lucruri interesante pe care este dispus să ni le împărtăşească. Aflaţi, de pildă, din acest volum despre avantajul de a fi concediat şi de ce e deseori mai bine să nu ai dreptate decât să ai dreptate.
Veţi găsi răspunsuri originale şi logice la întrebările pe care ni le punem zi de zi. Multe dintre ele ni se par evidente când le citim, dar nu sunt oare toate întrebările uşoare atunci când ştim răspunsurile?
Fie că eşti freelancer sau manager, sau că tocmai ai abandonat şcoala, această carte este de nepreţuit pentru oricine aspiră să obţină succesul.

Niciun comentariu: