duminică, 5 aprilie 2009


Prezenta introducere in homeopatie explica modul in care aceasta terapie blanda si neprimejdioasa poate vindeca un mare numar de tulburari fizice si emotionale. Veti descoperi care sunt principiile ei de functionare, istoria si dezvoltarea ei, alaturi de un ghid complet al tratamentelor potrivite pentru dumnevoastra si intrega familie. Mica enciclopedie a homeopatiei ofera informatii despre fiecare remediu in parte si despre conditiile in care acesta trebuie utilizat. De asemenea, lucrarea cuprinde o sectiune terapeutica, organizata potrivit structurii corpului omenesc, care va ajuta sa diagnosticati bolile si sa gasiti tratamentul adecvat.


Cu cat veti intelege mai multe despre cristale, cu atat ele vor fi mai eficiente.
In acest volum veti gasi informatii legate de formarea cristalelor, sfaturi despre utilizarea lor curativa si decorativa sau informatii utile, cum ar fi corespondente cristal/semn zodiacal sau cristal/parte a corpului.
La inceputul volumului, un indice va ajuta sa gasiti un cristal dupa numele sau comun, iar dictionarul va prezinta caracteristicile sale. Indicele general propune referinte dupa simptome si proprietati, facilitand alegerea unui cristal pentru o utilizare specifica sau pentru un scop particular.



De la notiunile de baza ale artei feng shui pana la folosirea planului casei si a remediilor prin care va puteti rezolva problemele de zi cu zi, lucrarea de fata reprezinta o mica enciclopedie care trateaza toate subiectele pe care trebuie sa le cunoasteti despre aceasta arta straveche. Contine sfaturi referitoare la alegerea unei case noi, a mobilierului si a metodelor de redecorare, ajutandu-va sa adaptati principiile feng shui in functie de propriile cerinte. Un ghid detaliat care va invata cum sa puneti in aplicare arta feng shui in toate aspectele existentei voastre – familie, sanatate, relatii, situatie financiara, cariera si viata spirituala –, astfel incat sa atingeti potentialul maxim, sa preluati controlul asupra destinului vostru si sa creati o atmosfera fericita in propriul camin.

Niciun comentariu: