miercuri, 3 martie 2010


Librăria Gutenberg din Oradea organizează în perioada 1 martie 2010 – 24 iunie 2010 o expoziţie cu vânzare de cărţi şcolare in scoli, adresate atât elevilor, cât şi profesorilor.

Sub numele de Caravana Gutenberg, librăria noastră îşi propune o colaborare strânsă cu instituţiile scolare şi va marca începutul acţiunilor concrete menite să stârnească interesul copiilor pentru lumea carţilor.
Vom încerca să îi convingem pe elevi că aventurile cu adevărat fascinante pot fi găsite şi în pagini de carte, nu doar pe monitorul computerului sau pe ecranul televizorului.

Caravana îşi va începe traseul la data de 1 martie 2010 şi se va desfăşura timp de 4 luni. În această perioadă, echipa Librăriei şi a Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea va ajunge în şcoli şi va face tot posibilul să îi determine pe elevii cu vârste cuprinse între 6 si 18 ani să acorde atenţie lecturii şi studiului.

Caravana se va opri pe data de 24 iunie 2010, zi în care se vor sărbători 612 ani de la naşterea lui Johann Gutenberg, metalurgist şi inventator german, renumit pentru contribuţia sa remarcabilă la tehnologia tiparului si totodată patronul librăriei al cărei nume îl poartă.

De asemenea, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că 10% din vânzarea cărţilor vor fi direcţionaţi Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea în vederea ajutorării celor 120 de familii, beneficiari ai asociaţiei noastre.

Pentru ca toată această campanie să atragă cât mai mulţi elevi şi profesori, Librăria Gutenberg va organiza la sfârşitul campaniei un concurs cu premii în cărţi.
Pe această cale, daca doriţi să participaţi activ în această iniţiativă, tot ceea ce trebuie să ne puneţi la dispoziţie este un spaţiu (sală de clasă, sală festivă), şi o oră la care să fie disponibili atât elevii cât şi profesorii.

Niciun comentariu: