miercuri, 17 martie 2010


Noile aparitii ale Editurii Casa din martie 2010:

Titlu: Ghirlande vesele din hartie - Idei creative 37
Colectia : Idei Creative
Autor: Stephanie Feghelm, Petra Giraud, Kerstin van der Linde
Descriere:
Grilandele de hartie sunt potrivite pentru decorarea incaperilor, dar nu numai, ele pot inveseli ambalajele cadourilor, suporturile pentru lumanari sau aranjamentele meselor festive. Confectionarea ghirlandelor este simpla, astfel cei mici si cei mari pot lucra cot la cot putand petrece in mod placut chiar si o dupa-amiaza ploioasa. Intre ideile prezentate in carte oricine isi va putea gasi un model pe gustul sau.
Recomandam aceasta carte gradinitelor si scolilor deoarece confectionarea ghirlandelor de hartie este simpla, nu necesita multe materiale si dezvolta aptitudinile manuale ale copiilor. Ghirlandele realizate se pot folosi la decorarea salilor de clasa, se pot oferi de ziua mamei sau la diverse aniversari.
Dimensiuni: 165 x 195 x 3 mm
Nr. pagini: 36
Pret: 12,90 lei

Titlu: Quilling - tehnica spiralarii hartiei - Idei creative 38
Colectia : Idei Creative
Autor: Margarete Vogelbacher
Descriere:
Chiar daca la noi nu este inca foarte raspandita, tehnica spiralarii fasiilor de hartie sau quilling este cunoscuta si utilizata de secole. Ce presupune aceasta tehnica? Fasiile de hartie se spiraleaza cu o unealta simpla, li se dau diferite forme, apoi se lipesc. Cu aceasta tehnica se pot decora cutii, panglici, felicitari, etc.
In aceasta carte se gasesc modele pentru fiecare anotimp, astfel atat mesele de Pasti, petrecerile in aer liber din timpul verii, serile de toamna, cat si sarbatorile de iarna se pot inveseli cu decoratiuni pentru mesele festive sau pentru ferestre.
Dimensiuni: 165 x 195 x 3 mm
Nr. pagini: 36
Pret: 12,90 lei

Niciun comentariu: