joi, 18 martie 2010


„Aceasta este o biografie autorizata, realizata de un jurnalist indian, care s-a documentat serios si a avut acces direct la Dalai Lama. Autorul ne familiarizeaza, de asemenea, cu politicile asiatice, un cadru de referinta esential pentru întelegerea situatiei complexe a liderului politic si spiritual tibetan, care a petrecut aproape cincizeci de ani în exil în India. Produsul final este echilibrat — nici demitizant, nici hagiografic, ci abordând Calea de Mijloc, specifica budismului, spre subiectul sau, chiar daca autorul nu este el însusi budist. Deosebit de fascinanta si de demistificatoare este relatarea primilor ani ai lui Dalai Lama.”
Publishers Weekly

„Analizând viata Sfintiei Sale Dalai Lama, ca pe un individ în contextual diferitelor sale roluri de om, calugar si mistic, Mayank Chhaya a reusit sa prezinte un portret minunat al unuia dintre cei mai mari lideri mondiali.”
Desmond Tutu

Raspundeti la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste cartea poetului Adam Puslojic, lansata in Libraria Gutenberg?

1. Trecerea surasului
2. Asimetria durerii
3. Canta posibil
4. Trilogia Asimetria Durerii

Trimiteţi răspunsul pe adresa noastră clibraria@yahoo.com împreună cu datele dumneavoastră (OBLIGATORIU ! Nume şi prenume, Seria si numarul de buletin, adresa de email), până în data de 25 martie inclusiv.

Succes!

Singura modalitate de a intra in posesia premiilor este ridicarea directa de la sediul librariei.



http://librariagutenberg.blogspot.com/2009/06/dialogul-poetilor-fost-moderat-de.html

Niciun comentariu: