duminică, 5 aprilie 2009

ROMAN DISTINS CU COSTA FIRST NOVEL AWARD 2008 FINALIST ORANGE BROADBAND PRIZE 2008

"In traditia romanelor Ispasire de Ian McEwan si Ramasitele zilei de Kazuo Ishiguro, dar cu o voce narativa proprie si mai mult decat captivanta, Sadie Jones evoca acea clasa de mijloc britanica a anilor 1950 - puritana, bigota, dar in secret abuziva... Proscrisul este un roman plin de pasiune si de suspans despre cei care incalca regulile si cei care le respecta. Un minunat roman de debut." Margot Livesey

"Un roman elegant, subtil si obsesiv care mi-a ramas in minte mult timp dupa
ce l-am terminat. Sadie Jones are o cariera lunga inaintea sa." Tracy Chevalier






Spirituala si absolut fermecatoare, aceasta comedie spumoasa va descreti fruntile celor pentru care viata e o neobosita cursa cu obstacole, iar jumatatea plina a paharului e intotdeauna la mare pret.


Sarah Stagg credea ca avea totul pe lume: un sot minunat, doi baieti adolescenti, o casa la tara. Dar, intr-o buna zi, sotul ei, actor amator, o paraseste pentru o colega din trupa de teatru, copiii pleaca in India, si, pentru prima data in douazeci de ani, Sarah se simte foarte singura. Drumul unei sotii parasite e presarat cu obstacole si umilinte, iar Sarah trebuie sa invete cum sa supravietuiasca... si asta cat mai repede!

Sa se alature oare actorilor amatori si sa accepte rolul unei mirese mult mai tinere decat ea? Sa primeasca in casa un caine imposibil de stapanit? Sa fuga in Mallorca pentru prima ei aventura de-o noapte? Sarah trebuie sa gaseasca solutia cea mai buna!

"O carte incantatoare, despre cum sa depasesti momentele grele din viata." The Mail On Sunday

"Pe cat de amuzanta, pe atat de serioasa... O carte care mi-a placut la nebunie." Katie Fforde

Niciun comentariu: