joi, 27 august 2015

Editura Livingstone

 …Lumea misterioasa a pietrelor scumpe va ofera informatii atat despre originea, clasificarea, evaluarea, prelucrarea si valoarea de piata a gemelor, cat si depre tratamente, falsuri, imitati, pietre sintetice si metode de indentificare a acestora.

Este o carte de prezentare a pietrelor scumpe naturale si a celor fatetate, de un inalt nivel stiintific, caretotusi se adreseaza unui public larg.

Lucrarea contine ultimile noutati la nivel mondial si a fost conceputa astfel incat informatiile sa fie cat mai accesibile.

Lectura ei va reveleaza aspecte ale istoriei umaitatii mai putin cunoscute, legate de lumea fascinata a pietrelor scumpe, iar notiunile insusite va pot ajuta sa luati decizi rapide si corecte in acest domeniu vast atunci cand doriti sa achizitionati, sa vindeti sau pur si simplu sa evaluati o gema

Lectura ei va reveleaza aspecte ale istoriei umanitatii mai putin cunoscute, legate de lumea fascinata a pietrelor scumpe, iar notiunile insusite va pot ajuta sa luati decizi rapide si corecte in acest domeniu vast atunci cand doriti sa achizitionati, sa vindeti sau pur si simplu sa evaluati o gema.
                                                  ___
                                             
Cristalele sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poţi utiliza pentru a-ţi amplifica puterea spirituală de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o posedă, la modul cel mai natural cu putinţă.

Cartea aceasta te va învăţa cum să alegi pietrele (folosim pe rând cuvintele pietre şi cristale), pentru a te ajuta să vindeci fiecare zonă a vieţii tale.

Cristalele îţi pot îmbunătăţi sănătatea fizică, emoţională, spirituală şi financiară; pot fi un sprijin de nădejde pentru viaţa ta romantică, te pot ajuta pe tine şi pe copiii tăi să dormiţi mai bine, îţi pot amplifica puterea de vindecare şi te vor ajuta să te simţi fericit şi împăcat.

Cristalele sunt copiii mariajului dintre Rai şi Pământ. Sunt darul făcut de Gaia, spiritul planetei noastre, pentru a spori puterea luminii şi a iubirii.

Indiferent de tipul de vindecare cu care lucrezi, cristalele te pot ajuta. Noi ne rugăm ca, prin intermediul acestei cărţi, să reuşeşti să descoperi energia plină de dragoste care emană din cristale.

Chiar dacă la prima vedere nu par decât nişte obiecte neînsufleţite, cristalele ascund în ele foarte multă viaţă. Sunt pline de energie şi, în acelaşi timp, funcţionează asemenea unor conductori de energie. Este unul dintre motivele pentru care cristalele sunt utilizate în structura ceasurilor, a radiourilor şi a aparatelor medicale moderne.

În această carte, vei parcurge mesaje canalizate prin intermediul pietrelor, care te vor ajuta să te familiarizezi cu vocea tărâmului cristalelor.

Vei descoperi că această lucrare funcţionează asemenea unui ghid, atât pentru începători, cât şi pentru veteranii şcoliţi în arta vindecării prin puterea cristalelor.

Dacă vrei să afli ce cristal trebuie să utilizezi pentru o anume problema din viaţa ta, te poţi folosi de tabelele în care sunt listate specializările celor mai întâlnite pietre şi te vei putea informa citind definiţii simple ale terminologiei asociate cu cristalele (cum ar fi, de exemplu, dublu-terminat).

De asemenea, vei învăţa cum este influenţată energia unui cristal de forma sa geometrică şi de felul în care este tăiat acesta; vei descoperi informaţii fascinante cu privire la felul în care cristalele sunt exploatate şi de ce procesul în sine afectează piatră şi energia sa.

Niciun comentariu: