joi, 13 august 2015

Noutăţi Corint Logistic

După succesul înregistrat cu prima carte de colorat pentru adulţi publicată în România – Tărâmul viselor de Millie Marotta, CORINT JUNIOR lansează o colecţie de cărţi de colorat pentru fete Colecţia ÎN CULORI ZEN !
Cartea te invită să completezi și să colorezi modele, forme și decoruri originale, amuzante și delicate. Astfel îți vei dezvolta sensibilitatea estetică și creativitatea și, totodată, puterea de concentrare.
Profită de aceste momente de relaxare și de inspirație ZEN!


Cel mai complet ghid despre chestiile care contează* cu adevărat!

Cea mai tare şi mai pe bune carte despre toate lucrurile care contează pentru toate fetele (de 11 ani şi mai mari)!
Conform cărţii Girlology — În lumea fetelor, cunoaşterea înseamnă putere sau, mai precis, puterea specială a fetelor, Girl Power!
Fie că îţi vine să crezi sau nu, ai multe de aflat despre sex, despre trupul tău şi despre băieţi. Cartea aceasta te va ajuta să capeţi încrederea în tine însăţi şi să îţi dezvolţi Girl Power, puterea specială a fetelor, de care vei avea nevoie pentru a-ţi atinge ţelurile şi a-ţi clădi propriul sistem de valori şi de credinţe, precum şi propriul viitor.

În această carte se va discuta cinstit despre:
• prietene şi prietenii;
• părinţi;
• sex şi sexualitate;
• iubiri adolescentine;
• modul în care ne influenţează mass-media;
• valori şi credinţe;
• cum trebuie luate deciziile.
Şi totul fără „predici” sforăitoare, fără (prea mulţi) termeni ştiinţifici şi, garantat, fără nicio chestie plictisitoare.
Pentru mai multe detalii despre Girlology & Girl Power, vizitați www.girlology.com
* Trup, suflet, relaţii & Girl Power
 
 

După succesul înregistrat cu prima carte de colorat pentru adulţi publicată în România – Tărâmul viselor de Millie Marotta, CORINT JUNIOR lansează o colecţie de cărţi de colorat pentru fete Colecţia ÎN CULORI ZEN ! 
Cartea te invită să completezi și să colorezi modele, forme și decoruri originale, amuzante și delicate. Astfel îți vei dezvolta sensibilitatea estetică și creativitatea și, totodată, puterea de concentrare.
Profită de aceste momente de relaxare și de inspirație ZEN!

Sfaturi, idei şi activităţi pline de creativitate care te vor ajuta să te faci mereu remarcată şi să fii trendy, cool & glamorous!
BONUS: Autocolante cu stil!
Un jurnal de nepreţuit care te va învăţa:
• cum să te îmbraci în fiecare situaţie;
• cum să ai cea mai frumoasă coafură;
• cum să transformi un tricou vechi într-unul cât se poate de chic;
• cum să dai cele mai reuşite petreceri.
Bestseller internaţional tradus în 24 de limbi, din iulie 2015 în toate librăriile din ţară!
Schimb de roluri în familia lui Louis: tatăl lui rămâne fără serviciu, iar mama reîncepe lucrul. Tatăl se hotărăşte să preia controlul treburilor casnice, dar mai degrabă îl conduc treburile pe el… Iar Louis, evident, nu este tocmai încântat de faptul că tatăl său îşi bagă nasul peste tot, şi mai ales în treburile lui, aşa că încearcă să-l aducă pe calea cea bună.
Asta în timp ce el însuşi o mai ia un pic pe arătură…
În plus, Louis reuşeşte să se califice în finala concursului Copii talentaţi, unde se alege cu o nouă prietenă şi cu porecla Vărsătorul. Dar nu din cauza semnului zodiacal. Aşa că trebuie să-şi spele cumva ruşinea…

Niciun comentariu: