vineri, 30 ianuarie 2009

Semne Artemis

IN CURAND LA
LIBRARIA GALAXIA GUTENBERG


EDITURA ARTEMIS

A fost înfiinţată în anul 1991.
Principalele domenii tematice abordate sunt: istoria universală, istoria culturii şi civilizaţiei, religie, artă plastică, medicină. Un loc important îl ocupă, de asemenea, dicţionarele.
Încă de la început, intenţia editorilor a fost de a oferi lucrări de bună calitate, traduceri fidele ale unor opere de valoare din patrimoniul cultural universal, care se adresează unui public larg şi îşi găsesc locul în orice bibliotecă. Totodată, o preocupare permanentă a Editurii Artemis este aceea de a stabili preţuri de vânzare cât mai scăzute, făcând astfel accesibile cărţile sale tuturor cititorilor.
În cei peste cincisprezece ani de existenţă, editura şi-a căpătat un binemeritat renume, fiind prezentă la ediţiile Târgurilor internaţionale de carte organizate la Bucureşti, precum şi la Târgul
de carte „Gaudeamus“ din fiecare an.
Editura îşi propune ca în viitor să-şi îmbogăţească aria tematică, încercând să răspundă preferinţelor cititorilor săi.

A fost fondată în anul 1994.
În cei doisprezece ani de activitate, a publicat sute de titluri din cele mai variate domenii tematice: literatură tehnico-ştiinţifică, drept, chimie, medicină, istoria României, etnografie şi folclor, artă, beletristică
– poezie, proză, memorialistică
– dicţionare diverse, carte şcolară şi
multe altele.
De asemenea, a oferit şi oferă celor interesaţi culegere şi tehno - redactare computerizată, scanare şi prelucrare imagini alb-negru şi color, precum şi tipărirea de materiale publicitare (pos tere, pliante, reviste, ziare etc.). Aşa cum au remarcat şi criticii de specialitate, o preocupare importantă a editurii este – pe lângă reeditarea marilor clasici – promovarea literaturii române contemporane, atât autori consacraţi, cât şi debutanţi.


Catalog Editura SEMNE ARTEMIS

http://www.semneartemis.ro/catalog.pdf

Un comentariu:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.