luni, 23 februarie 2009

1 martie

Expoziţie de mărţişoare la "Galaxia Gutenberg"

25.02.2009, 00:00
Autor: C. BONCHIŞ

Librăria "Galaxia Gutenberg" a găzduit la începutul acestei săptămâni o expoziţie de mărţişoare organizată de elevii clasei a II-a Step by Step de la Şcoala "George Coşbuc" din Oradea.
În ultimele zile ale lunii februarie elevii de la Şcoala "George Coşbuc" şi-au expus mărţişoarele confecţionate la librăria Gutenberg. Mărţişoarele, confecţionate manual, modele unicat, au fost realizate în perioada 10-23 februarie, 16 copii muncind la ele cot la cot cu învăţătoarele Anca Bogdan şi Mariana Câmpean. Materialele utilizate în realizarea acestor cadouri deosebite au fost serveţelele, lemnul, hârtia, deşeurile de hârtie şi fire de diferite culori. "Ne bucurăm că putem să le oferim elevilor şansa de a-şi expune lucrările realizate cu atâta migală şi răbdare. Astfel, cei care vor trece pragul librăriei noastre vor putea să admire expoziţia realizată de şcolari", a precizat părintele Olimpiu Todorean, preşedintele Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea. Atelierul face parte din cadrul proiectului educaţional desfăşurat în parteneriat cu Şcoala cu clasele I-VIII "Dacia", respectiv Şcoala cu clasele I-VIII Marghita. Mărţişoarele se vor găsi în incinta librăriei până pe data de 1 martie.

http://www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/expozitie-de-martisoare-la-galaxia-gutenberg--75272.html

2 comentarii:

Dan spunea...

Şi noi am găzduit la Biblioteca Judeţeană o expoziţie cu vânzare de mărţişoare şi alte obiecte confecţionate de cei de la Asociaţia Down - Centrul de Zi Iedera. (http://www.crisana.ro/stiri/social-15/-ziua-martisorului-ziua-down--75353.html)
mmmm... ce miros îmbietor de ceai vine de la voi...

hipocritoss spunea...

hibiscus sau rooibos??? Te astept la un ceai!
si... da... stiu de expozitia de la biblioteca! FOARTE TARE!!! am si cumparat un martisor de la voi!