miercuri, 18 februarie 2009

Catalog Niculescu



Editura NICULESCU a fost înfiinţată în 1993 şi are un profil editorial axat pe dicţionare, limbi străine (ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru începători etc.), carte şcolară (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze etc.), hărţi, ghiduri de călătorie, beletristică, informatică, lucrări de informare, utilitare, cărţi pentru copii etc. Încă de la înfiinţare, Editura NICULESCU şi-a propus să încurajeze autorii români, selectaţi cu grijă din rândul unor personalităţi consacrate ale învăţământului, ştiinţei şi culturii naţionale: profesori universitari, cercetători ştiinţifici, scriitori. De asemenea, există şi numeroase lucrări realizate cu licenţe de la prestigioase edituri din străinătate, această tendinţă fiind în continuă creştere.

În activitatea editorială se înscrie şi participarea la programul de editare de manuale şcolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii NICULESCU atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Un argument mai mult decât convingător în acest sens îl reprezintă numărul mare de manuale distribuite în şcolile din toată ţara.

TEditura NICULESCU distribuie cartea pe toate canalele de distribuţie existente în prezent în România:

  • Librăriile aparţinând centrelor judeţene de librării (aprovizionate prin poştă sau direct cu mijloacele de transport ale Editurii)
  • Librăriile din Bucureşti (aprovizionate direct cu mijloacele de transport ale Editurii)
  • Cei mai mari angrosişti de carte din România (aprovizionaţi direct cu mijloacele de transport ale Editurii)
  • Peste 300 de firme particulare de difuzare de carte din Moldova, Transilvania, Banat, Muntenia, Dobrogea (aprovizionate direct cu mijloacele de transport ale Editurii)/li>
  • Clubul de Carte (zeci de mii de membri primesc cartea acasa, prin poştă, împreună cu un catalog care conţine apariţiile lunare ale Editurii)
  • Direct din depozitul Editurii

Niciun comentariu: